SwissSystems logo

Klokken & lestijden

Home » Klokken & lestijden
Benieuwd naar
Klokken & lestijden
 oplossingen?
Lestijdsignalering
Lestijdensignalering op scholen is eigenlijk altijd actueel. Van kindcentrum , basisschool en middelbare school t/m universiteiten.
Bekijk meer
Kloksystemen
Kloksystemen
Centrale kloksystemen hebben het grote voordeel dat alle klokken altijd en overal gelijk lopen. Perfect gesynchroniseerd met de atoomtijd (Frankfurt), GPS of jouw netwerktijd
Bekijk meer
Klokken en lestijden
“Wij beschikken over grote innovatiekracht en kennis van de materie.”
Waarom een kloksysteem?
Overal dezelfde tijd

Wat wordt bedoeld met een kloksysteem?  Een klok is een klok, toch?  Niets is minder waar. Klokken lopen “anders” bij ons. Meer precies, meer innovatief en meer individueel. Analoge en digitale kloksystemen die het beeldmerk van Swiss Systems dragen staan voor ultra-moderne eisen als state-of-the-art technologie en design. Ze garanderen een maximum aan Zwitserse nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in de meest uiteenlopende toepassingen. Denk aan treinstations, vliegvelden, scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, kantoren en sporthallen.

50
Jaar actief met G+M Electronic AG
10
Jaar actief in Nederland
250+
Installaties met Success geplaatst
Onze partners
Wij zijn bijzonder goed in wat we doen
Wat maakt ons uniek
Deskundig
Deskundig
Kennis van het vak is kenmerkend voor ons bedrijf. Daarom beschikken wij over Projecteringsdeskundige type A. In ut dictum leo. Nam sit amet leo ipsum. Suspendisse potenti.
Keurmerken
Keurmerken
Wij zijn trots op onze keurmerken en accreditaties. Dit zegt iets over de kwaliteit van onze dienstverlening en producten. Wij zijn dan ook in het bezit van EN-54-16, EN-54-17, EN-54-24 en NEN2575.
Keurmerken
Klanten
Wij mogen werken met enorm veel en uiteenlopende mooie klanten waar we trots op zijn. Zo hebben wij mooie kwaliteit geleverd bij zie nieuwe schoolbelAhoy Rotterdam en de Ziggo Dome.
Recente Projecten
Bekijk al onze projecten
SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media