SwissSystems logo

Kloksystemen

Home » Klokken & lestijden » Kloksystemen
Wie zijn wij
“Wij beschikken over grote innovatiekracht en kennis van de materie.”
KLOKSYSTEMEN
Waarom een centraal kloksysteem?

Het belangrijkste is dat bij kloksystemen het per klok gelijk zetten, bijvoorbeeld bij omschakeling van zomer naar wintertijd, tot het verleden behoort. Daarnaast loop de centrale moederklok altijd gelijk via een GPS of een DCF signaal. En de moederklok stuurt op haar beurt de nevenklok aan. De nevenklok kan in een analoge of digitale weergave hebben. Ook bij een eventuele spanningsuitval wordt er automatisch weer op tijd gezet. Ideaal toch? Maar er is meer. U kunt de moederklok ook uw eigen netwerktijd meegeven. Daarom is de fysieke tijdsaanduiding hetzelfde als de tijd die op uw systemen wordt weergegeven. Ook kunt u alle nevenklokken laten voeden door Power over Ethernet zodat u niet per nevenklok na hoeft te denken over een apart voedingspunt 230 Volt. Kortom: nooit meer discussie over de juiste tijd en óveral tegelijk dezelfde tijdsweergave

50
Jaar actief met G+M Electronic AG
10
Jaar actief in Nederland
250+
Installaties met Success geplaatst
WIE ZIJN WIJ?
Leer ons beter kennen

Swiss Systems is een volle dochter van het Zwitserse g+m elektronik AG en al weer ruim 10 jaar enthousiast actief vanuit Gorinchem. Kennis van het vak is kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is snelheid van handelen en het nakomen van wat we beloven erg belangrijk voor ons. Altijd terugbellen als dat nodig is, is vanzelfsprekend. Beloofd is immers beloofd. 

We zijn gespecialiseerd in: ontruimingsinstallaties type A, omroepinstallaties, lestijdensignalering en kloksystemen of een combinatie daarvan. In onze brochure “geluid” staat veel praktische informatie over geluid. Daarnaast voorbeelden van oplossingen die we kunnen aandragen.

Wie zijn wij
Onze partners
Wij zijn bijzonder goed in wat we doen
Wat maakt ons uniek
Deskundig
Deskundig
Kennis van het vak is kenmerkend voor ons bedrijf. Daarom beschikken wij over Projecteringsdeskundige type A. In ut dictum leo. Nam sit amet leo ipsum. Suspendisse potenti.
Keurmerken
Keurmerken
Wij zijn trots op onze keurmerken en accreditaties. Dit zegt iets over de kwaliteit van onze dienstverlening en producten. Wij zijn dan ook in het bezit van EN-54-16, EN-54-17, EN-54-24 en NEN2575.
Keurmerken
Klanten
Wij mogen werken met enorm veel en uiteenlopende mooie klanten waar we trots op zijn. Zo hebben wij mooie kwaliteit geleverd bij zie nieuwe schoolbelAhoy Rotterdam en de Ziggo Dome.
Recente Projecten
Bekijk al onze projecten
SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media