SwissSystems logo

Omroep & geluid

Home » Omroep & geluid
Benieuwd naar
Omroep & geluid
 oplossingen?
Ontruiming en evacuatie
Achtergrondmuziek
Wij leveren ontruimingsinstallaties met een uitstekende spraakverstaanbaarheid aan evenementen locaties met veel publiek, dat zegt veel over onze kwaliteit.
Bekijk meer
Omroep en geluid
Omroepsystemen
Omroepsystemen worden veel toegepast in o.a. winkelcentra en winkels, in het onderwijs, in de zorg, bedrijven en het openbaar vervoer. Een goede spraakverstaanbaarheid is een vereiste
Bekijk meer
mik klein
“Wij beschikken over grote innovatiekracht en kennis van de materie.”
Modulair
Omroep & geluid

Onze omroepinstallatie is helemaal op maat samen te stellen. Vanwege de modulaire opzet is dat voor ons een fluitje van een cent. Daarom wordt een installatie vaak opgedeeld in zones zodat u per zone iets kunt omroepen via het bedienpaneel met microfoon. Het bedienpaneel is een designstuk op zich en een sieraad op uw balie. Daarnaast kunt u een omroepinstallatie ook nog eens combineren met andere toepassingen. U kunt daarbij denken aan achtergrondmuziek, lestijdensignalering of pauzesignalen in een productie bedrijf.

50
Jaar actief met G+M Electronic AG
10
Jaar actief in Nederland
250+
Installaties met Success geplaatst
Onze partners
Wij zijn bijzonder goed in wat we doen
Wat maakt ons uniek
Deskundig
Deskundig
Kennis van het vak is kenmerkend voor ons bedrijf. Daarom beschikken wij over Projecteringsdeskundige type A. In ut dictum leo. Nam sit amet leo ipsum. Suspendisse potenti.
Keurmerken
Keurmerken
Wij zijn trots op onze keurmerken en accreditaties. Dit zegt iets over de kwaliteit van onze dienstverlening en producten. Wij zijn dan ook in het bezit van EN-54-16, EN-54-17, EN-54-24 en NEN2575.
Keurmerken
Klanten
Wij mogen werken met enorm veel en uiteenlopende mooie klanten waar we trots op zijn. Zo hebben wij mooie kwaliteit geleverd bij zie nieuwe schoolbelAhoy Rotterdam en de Ziggo Dome.
Recente Projecten
Bekijk al onze projecten
SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media