SwissSystems logo

Achtergrondmuziek

Home » Omroep & geluid » Achtergrondmuziek
Lautsprecher lang
“Wij beschikken over grote innovatiekracht en kennis van de materie.”
Aangename sfeer
Achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek zorgt voor een aangename sfeer. Het afspelen van achtergrondmuziek verbetert discretie in een ruimtezodat gesprekken aan de volgende tafel niet zo gemakkelijk kunnen worden afgeluisterd. Arbeidsvitaminen op de werkvloer. Zomaar een paar voorbeelden van alle dag. Ook uitstekend te combineren met het omroepen van boodschappen in bijvoorbeeld een warenhuis. In te delen in zones waarbij elke zone apart in volume is te regelen.

50
Jaar actief met G+M Electronic AG
10
Jaar actief in Nederland
250+
Installaties met Success geplaatst
WIE ZIJN WIJ?
Leer ons beter kennen

Swiss Systems is een volle dochter van het Zwitserse g+m elektronik AG en al weer ruim 10 jaar enthousiast actief vanuit Gorinchem. Kennis van het vak is kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is snelheid van handelen en het nakomen van wat we beloven erg belangrijk voor ons. Altijd terugbellen als dat nodig is, is vanzelfsprekend. Beloofd is immers beloofd. 

We zijn gespecialiseerd in: ontruimingsinstallaties type A, omroepinstallaties, lestijdensignalering en kloksystemen of een combinatie daarvan. In onze brochure “geluid” staat veel praktische informatie over geluid. Daarnaast voorbeelden van oplossingen die we kunnen aandragen.

Wie zijn wij
Onze partners
Wij zijn bijzonder goed in wat we doen
Wat maakt ons uniek
Deskundig
Deskundig
Kennis van het vak is kenmerkend voor ons bedrijf. Daarom beschikken wij over Projecteringsdeskundige type A. In ut dictum leo. Nam sit amet leo ipsum. Suspendisse potenti.
Keurmerken
Keurmerken
Wij zijn trots op onze keurmerken en accreditaties. Dit zegt iets over de kwaliteit van onze dienstverlening en producten. Wij zijn dan ook in het bezit van EN-54-16, EN-54-17, EN-54-24 en NEN2575.
Keurmerken
Klanten
Wij mogen werken met enorm veel en uiteenlopende mooie klanten waar we trots op zijn. Zo hebben wij mooie kwaliteit geleverd bij zie nieuwe schoolbelAhoy Rotterdam en de Ziggo Dome.
Recente Projecten
Bekijk al onze projecten
SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media