SwissSystems logo

Ontruiming type A

Home » Ontruiming & evacuatie » Ontruiming type A
Wie zijn wij
“Wij beschikken over grote innovatiekracht en kennis van de materie.”
ONTRUIMINGSINSTALLATIE
Ontruiming type A

Type A gesproken woord onderscheid zich van type B (de bekende brandmeld-installatie) door dat er naast het "sirene" geluid, ook wel slow-whoop genoemd, ook gesproken teksten worden gebruikt. Dit zorgt aantoonbaar voor minder paniek en een snellere ontruiming van een pand als er een calamiteit zich voordoet. Hierbij is spraakverstaanbaarheid heel belangrijk maar ook het voldoen aan de daarvoor opgestelde regels die gelden voor apparatuur, installatie en procedures. Denk daarbij vooral aan de in Nederland geldende NEN-2575.

50
Jaar actief met G+M Electronic AG
10
Jaar actief in Nederland
250+
Installaties met Success geplaatst
WIE ZIJN WIJ?
Leer ons beter kennen

Swiss Systems is een volle dochter van het Zwitserse g+m elektronik AG en al weer ruim 10 jaar enthousiast actief vanuit Gorinchem. Kennis van het vak is kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is snelheid van handelen en het nakomen van wat we beloven erg belangrijk voor ons. Altijd terugbellen als dat nodig is, is vanzelfsprekend. Beloofd is immers beloofd. 

We zijn gespecialiseerd in: ontruimingsinstallaties type A, omroepinstallaties, lestijdensignalering en kloksystemen of een combinatie daarvan. In onze brochure “geluid” staat veel praktische informatie over geluid. Daarnaast voorbeelden van oplossingen die we kunnen aandragen.

Wie zijn wij
Onze partners
Wij zijn bijzonder goed in wat we doen
Wat maakt ons uniek
Deskundig
Deskundig
Kennis van het vak is kenmerkend voor ons bedrijf. Daarom beschikken wij over Projecteringsdeskundige type A. In ut dictum leo. Nam sit amet leo ipsum. Suspendisse potenti.
Keurmerken
Keurmerken
Wij zijn trots op onze keurmerken en accreditaties. Dit zegt iets over de kwaliteit van onze dienstverlening en producten. Wij zijn dan ook in het bezit van EN-54-16, EN-54-17, EN-54-24 en NEN2575.
Keurmerken
Klanten
Wij mogen werken met enorm veel en uiteenlopende mooie klanten waar we trots op zijn. Zo hebben wij mooie kwaliteit geleverd bij zie nieuwe schoolbelAhoy Rotterdam en de Ziggo Dome.
Recente Projecten
Bekijk al onze projecten
SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media