SwissSystems logo

Over ons

Home » Over ons
Wie zijn wij
“Wij beschikken over grote innovatiekracht en kennis van de materie.”
WIE ZIJN WIJ?
Swiss Systems B.V. 

Is een volle dochter van het Zwitserse g+m elektronik AG en al weer ruim 10 jaar enthousiast actief vanuit Gorinchem. Kennis van het vak is kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is snelheid van handelen en het nakomen van wat we beloven erg belangrijk voor ons. Altijd terugbellen als dat nodig is, is vanzelfsprekend. Beloofd is immers beloofd.

Met de volledige support van onze Zwitserse collega’s kunnen we jouw vragen en wensen vertalen in een passende oplossing. Het belangrijkste: binnen het daarvoor gestelde budget. We focussen echt op snelheid van reageren, meedenken in oplossingen en een perfect eindresultaat. Daarom weten steeds meer installateurs ons te vinden.

Onze klanten zijn heel divers. We geven graag advies aan eindgebruikers maar de installateur is nodig voor werkzaamheden op locatie en dus onze belangrijkste partner. Ook werken we samen met onze Goldpartners waar we veel mooie projecten mee maken. Samen met de Goldpartners heeft Swiss Systems B.V. ook een flexibele schil van in Zwitserland getrainde technici.

We zijn gespecialiseerd in: ontruimingsinstallaties type A, omroepinstallaties, lestijdsignalering  en kloksystemen of een combinatie daarvan.

50
Jaar actief met G+M Electronic AG
10
Jaar actief in Nederland
250+
Installaties met Success geplaatst
SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media