SwissSystems logo

Brede Zorgschool te Tiel

Home » Projecten » Brede Zorgschool te Tiel

Brede zorgschool in Tiel

Lestijdsignalering en een geïntegreerde omroepinstallatie is in Tiel geleverd. Onze opdrachtgever, de firma Huisman te Druten, heeft alles geïnstalleerd. Opgedeeld in meerdere zones en in totaal 2 omroepposten op 2 verschillende locaties. Omdat bediengemak ook belangrijk is.

Functioneel, betrouwbaar en het belangrijkste: precies wat de eindgebruiker voor ogen had. En dat is wat jij en wij graag willen.

Modulair van opzet:

Omdat het een modulair systeem is, is de installatie makkelijk uit te breiden. Zoals modules voor extra omroep en een inkoppelpunt voor externe audio. Een inkoppelpunt is handig in de aula. Als er een presentatie wordt gegeven is het geluid van een laptop eenvoudig en snel aan te sluiten. Het geluid is dan over de luidsprekers hoorbaar. Zomaar een voorbeeld hoe universeel een installatie voor lestijden ook wordt gebruikt als geluidsinstallatie.

Lestijdensignalering wordt ook wel aangeduid als schoolbel of schoolbelinstallatie. Het gaat er natuurlijk om dat de pauzesignalen automatisch en precies op tijd gaan klinken.

De lesroosters zijn eenvoudig via een PC aan te passen. Daarnaast is het handig dat het geluid ook uit te schakelen is in verband met examens.

Klokmodule:

De gebruikte klokmodule APS-57.1 is het centrale hart van het systeem. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een versterker, luidsprekers en een omroep paneel.

SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media