SwissSystems logo

Crown Business Studio's

Home » Projecten » Crown Business Studio's

Ontruimingsinstallatie type A

De Crown Business Studio’s

De Crown Business Studio’s staan op een terrein met geschiedenis. Omdat vanuit hier de Nederlandse creativiteit zich jaren lang verspreidde over heel de wereld. Wie kent immers de studio’s van Aalsmeer niet !

De mooie oude  ingang aan de zuidzijde herinnert aan de befaamde bloemenveiling die hier gevestigd was. Crown Business Studio’s Aalsmeer is gevestigd in het evenementen complex. In het oude veilinggedeelte bevinden zich 20.000 m2 ingericht als kantoor- en vergaderruimtes.

Waarom een type A installatie ?

Onze partner Dutch Fire Safety Group realiseerde hier de ontruimingsinstallatie type A. De combinatie van vloeroppervlakte én het aantal personen die zich in het complex kunnen bevinden is bepalend. Daarom staat de veiligheid voorop en daarom moest hier een goede installatie worden gemaakt. Er is gekozen voor een oplossing die in Zwitserland is ontwikkeld. Want de naam van Swiss Systems B.V. is nauw verbonden met onze Zwitserse moeder g+m elektronik. Omdat loop- of lus techniek een zeer snelle reactietijd heeft. En omdat deze techniek het mogelijk maakt eenvoudiger te bekabelen.

Waarom Swiss Systems B.V. ?

Omdat we jaren ervaring hebben in het meedenken over úw oplossing. Omdat we Zwitserse top producten hebben met een uitstekende prijs- en kwaliteit- verhouding. Daarnaast mag u van ons verwachten dat we altijd op het afgesproken tijdstip leveren.

SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media