SwissSystems logo

Frits Philips Lyceum Eindhoven

Home » Projecten » Frits Philips Lyceum Eindhoven

Ontruimingsinstallatie:

De ontruimingsinstallatie en lestijdsignalering is hier geleverd. Via onze opdrachtgever Gacom uit Schijndel. Het ontruimingssignaal heeft altijd de hoogste prioriteit. Daarom is dat al in onze software ingebakken. Daarnaast kan bij de balie via het bedienpaneel ook een omroep worden geplaatst. Op het bedienpaneel zit namelijk de zone keuze en de zwanenhals microfoon. Omdat er gekozen is voor een loop-systeem is de bekabeling een stuk eenvoudiger aan te leggen én is de veiligheid zeer goed. Omdat de uitval van luidsprekers tot het minimum wordt beperkt. Daarnaast is de responstijd ook nog eens zeer snel.

Lestijdsignalering:

Omdat het heel eenvoudig is om een klokmodule toe te voegen aan ons modulaire systeem zijn lestijden heel goed te integreren. Het signaal is een MP-3 bestand en dus helemaal aan te passen naar de wens van de gebruiker. Daarom is er nu eens niet gekozen voor een ouderwetse bel maar een eigentijds signaal.

Drie-in-één:

Het blijkt dus zeer eenvoudig om een installatie die veelal verplicht moet worden aangeschaft ook praktisch toe te passen. In dit project dus voor omroep én voor lestijdensignalering. Ook in andere projecten die we gemaakt hebben is dit een veel gevraagde combinatie. Het belangrijkste is dat we u graag adviseren over úw project en úw mogelijkheden.

SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media