SwissSystems logo

Jozef Mavo Tilburg

Home » Projecten » Jozef Mavo Tilburg

Lestijdensignalering en omroep

Jozef Mavo te Tilburg

Van onze opdrachtgever van Dijnsen uit Breda hebben wij voor de nieuwbouw van de Jozef Mavo te Tilburg een lestijdsignalering en omroep systeem mogen leveren.

Lestijdensignalering:

Met onze nieuwste klokmodule APS-57.1 is programmeren een fluitje van een cent. In totaal 8 verschillende roosters zijn met een PC eenvoudig samen te stellen. Denk hierbij eens aan een 50-, 40- en een 10 minuten rooster. Daarnaast is ook een vakantierooster mogelijk. Omdat het belsignaal simpelweg een MP-3 bestandje is kunt u daarom uw favoriet kiezen.

Omroep:

Omdat we altijd gebruik maken van luidsprekers kunnen we heel makkelijk spraak laten horen. In dit project zijn zo’n 80 luidsprekers toegepast. Daarnaast een bedienpaneel met een zwanenhals microfoon. Op het bedienpaneel vrij programmeerbare knoppen. Die geven we functies zoals zone- en roosterkeuze mee. Meerdere zones zijn ideaal. Omdat je een zone ook kunt uitschakelen. Waarom ?  Een zone gymzaal op stil zetten tijdens examentijd klinkt logisch maar niet iedereen denkt eraan. Tot slot is per zone het volume in te stellen.

Desktop of 19″ montage:

U heeft altijd de keuze: De apparatuur kan mooi op een balie worden neergezet. Bijvoorbeeld bij een conciërge. Daarnaast kunnen we de apparatuur ook voorzien van 19″ flenzen omdat die dan netjes kan worden opgenomen in een apparatuur- of serverkast. Bij de Jozef Mavo is voor het laatste gekozen.

SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media