SwissSystems logo

Kinepolis Utrecht

Home » Projecten » Kinepolis Utrecht

Ontruimingingsinstallatie type A

Kinepolis Utrecht ontruimingsinstallatie

Een goed voorbeeld van een gebouw waar veiligheid erg belangrijk is. Een bioscoop met meerdere zalen trekt veel publiek. En er is sprake van veel vierkante meters. Als elke seconde telt bij een calamiteit is het zaak dat een ontruiming goed verloopt. Onze ontruimingsinstallatie met gesproken woord via luidsprekers helpt daarbij. De teksten kunnen in meerdere talen worden ingezet. Daarnaast is een dergelijke installatie ook toepasbaar voor omroep doeleinden. Denk tot slot ook aan reclameboodschappen.

Strenge regels:

In Nederland moeten we voldoen aan strenge regels ten aanzien van veiligheid. Onze apparatuur moet aan veel normen voldoen. Daarnaast moet de installateur de bekabeling aanleggen volgens strenge normen. Daarom is het advies erg belangrijk. Onze partner A.R.K. audio video Alkmaar heeft in dit project de ontruimingsinstallatie voor haar rekening genomen. Omdat kennis van de apparatuur, bekabeling, de normen én het juist toepassen ervan zeer belangrijk is.

Kwaliteit:

Een gemiddelde installatie moet zo’n 15 jaar meegaan. Bovendien staat het systeem 24/7 aan. Daarom moet de kwaliteit hoog zijn. En dat is nu juist waar Swiss Systems B.V. én de producten van ons moederbedrijf g+m elektronik AG voor staan: kwaliteit en niets minder dan dat !

SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media