SwissSystems logo

Sporthal te Purmerend

Home » Projecten » Sporthal te Purmerend

Ontruimingsinstallatie:

In deze sporthal in Purmerend is gekozen voor een ontruimingsinstallatie. In combinatie met omroep en muziek. MVIE Audiovisuele techniek uit Gorinchem is in dit project onze opdrachtgever. MVIE betekent passie voor beeld en geluid. Het ontwerp van de ontruimingsinstallatie is van Swiss Systems. Daarnaast zijn de apparatuur en luidsprekers door ons geleverd. Alles natuurlijk met certificaat en precies op het gewenste tijdstip. Tot slot hebben we onze installatie in bedrijf gesteld en is er een geluidsmeting verricht.

A-B luidsprekers:

In dit project bleek een A-B luidspreker de perfecte oplossing. Een A-B luidspreker is 1 behuizing met daarin 2 luidsprekers. De A-luidspreker wordt dan toegepast voor de ontruiming. Daarnaast wordt de B-luidspreker gebruikt voor audio toepassingen. Het grote voordeel is dat “audio” geen enkele invloed heeft op de werking van “ontruiming” en andersom natuurlijk ook niet. Het ontruimingssignaal heeft altijd voorrang want veiligheid gaat immers voor alles.

Ontzorgen:

Wij leveren niet alleen de materialen maar bouwen die samen in een apparatuur kast. Compleet getest en op klemmenstrook uitgevoerd. Bovendien voorzien van een duidelijk aansluitschema. In de kast wordt ook ruimte open gehouden voor audio apparatuur van derden. Een kwestie van goed overleg en planning. In dit project is de 19″ kast ons toegeleverd door onze opdrachtgever. Voor ons geen enkel probleem. We geven in het voortraject al aan hoeveel hoogte eenheden wij nodig hebben. De uitvoering en kleur van de kast is dan uniform met andere installaties.

Loop-systeem:

In verband met eenvoudig aan te leggen bekabeling is gekozen voor een loopsysteem. Als u daar meer van wilt weten, neem gerust contact met ons op.

SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media