SwissSystems logo

Theater de vest

Home » Projecten » Theater de vest

Ontruimingsinstallatie + Omroep + Achtergrondmuziek

Onze Gold partner ARK audio video uit Alkmaar leverde diverse installaties in theater de Vest. Een mooie combinatie van wensen en  oplossingen.

Ontruimingsinstallatie:

Veiligheid staat bij een theater altijd voorop. Grote aantallen bezoekers die zich tegelijk in een pand begeven. Daarnaast zullen de meesten niet echt bekend zijn met de plaats van de nood uitgangen. Daarom is het verstandig om tijdens een calamiteit zonder paniek het pand te kunnen verlaten. Daar zorgt een ontruimingsinstallatie type A voor.

Omroep:

Omdat er tóch al luidsprekers zijn gemonteerd ten behoeve van de ontruiming kunnen die ook worden gebruikt voor omroep. In een theater natuurlijk ideaal om te kunnen omroepen. Denk bijvoorbeeld aan momenten dat de pauze is afgelopen of dat er iemand de lichten van de auto heeft laten branden.

Achtergrondmuziek:

Niet alleen omroep maar ook achtergrondmuziek is hier toegepast. Dat zorgt voor een prettige sfeer. Ook voor de muziek op de achtergrond kunnen dezelfde luidsprekers worden toegepast. Drie vliegen in 1 klap dus.

Vergaderzalen:

Tot slot heeft ARK audio video in de vergaderzalen ook audiovisuele apparatuur geïnstalleerd.

Dit project werd uitgevoerd in nauwe samenwerking met de hoofdaannemer en installateurs. Daarmee werd opnieuw bewezen dat een goede afstemming belangrijk is. Het leidt tot een aanzienlijke besparing op de kosten van arbeid en materiaal. Daarnaast werkt het vele malen prettiger.

SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media