SwissSystems logo

Twickel College Hengelo en Borne

Home » Projecten » Twickel College Hengelo en Borne

Twickel College Lestijdsignalering

Hengelo:

De lestijdsignalering in Hengelo is uitgebreid met een omroep module. Daarnaast is het systeem op gedeeld in meerdere zones. In verband met examens is het erg handig om bepaalde zones uit te kunnen schakelen. Omdat dit voor onze software geen enkel probleem is, was dit zo geregeld. Ook de buitenzone is uit te schakelen om overlast in het weekend of vakantie te beperken. Dit is echter ook in het weekend- of vakantierooster zelf in te stellen.

In totaal zijn er meer dan 100 luidsprekers gemonteerd in Hengelo. De samenwerking met onze opdrachtgever Klein Poelhuis verliep zeer prettig.

Borne:

In Borne is ook een systeem met lestijdsignalering geplaatst. Op deze locatie met wat minder luidsprekers. Extra aandacht voor de luidsprekers in de gymzaal. Die hebben we voorzien van een extra beschermkorf. Daarnaast was hier de wens om in diverse ruimtes een eigen volumeregelaar te hebben. Dit kan handig zijn tijdens een vergadering.

Omroep:

Ook in Borne is de lestijdsignalering uitgebreid met een module omroep. Daarnaast hebben we zowel in Hengelo als in Borne de meest gebruikte lesroosters als voorkeursknop op het bedienpaneel geprogrammeerd. Want bij de module omroep hoort een bedienpaneel met zwanenhalsmicrofoon. Elke knop op het bedienpaneel is voor ons vrij te programmeren.

Beide scholen zijn natuurlijk ook voorzien van een DCF-antenne. Dan weet je zeker dat de tijd altijd accuraat is. Een standaard accessoire.

SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media