SwissSystems logo

VUE Alkmaar

Home » Projecten » VUE Alkmaar

Ontruimingsinstallatie type A

VUE, de gloednieuwe mega bioscoop van Alkmaar, heeft op 14 februari 2016 officieel zijn deuren voor het publiek geopend. Het allernieuwste op het gebied van bioscoop beleving is hier te vinden. Daarnaast is VUE op technisch niveau volledig up-to-date. Maar bij het woord “mega” kunt u meteen grote aantallen mensen bedenken. Daarom is het belangrijk dat er goed wordt nagedacht over veiligheid. En dat is hier reeds in het ontwerp meegenomen.

Partner:

In samenwerking met onze partner ARK audio video hebben we een ontruimingsinstallatie ontworpen en geleverd. Daarnaast kan er natuurlijk ook worden omgeroepen met dezelfde installatie. Tot slot zijn er ook audio toepassingen in meegenomen. Dit voor alle filmzalen en overige ruimtes in deze bioscoop. Daarom gaan veiligheid, kwaliteit en gebruiksgemak hand in hand.

Over VUE Alkmaar:

VUE Alkmaar, voorheen JT, is een “nieuwste van het nieuwste” bioscoop met 7 filmzalen en 1530 stoelen. Het biedt de bezoeker daarom de beste beleving op het gebied van big screen entertainment. Daarnaast zijn er, om de beste service te bieden aan een breed publiek, verschillende faciliteiten aanwezig. Zoals een servicedesk, een self-service desk en een bar. Omdat er speciale VIP-seating gekozen kan worden en Dolby Amos-geluid en 4K laserprojectie gemonteerd is, biedt VUE het beste comfort in beeld en geluid.

SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media