SwissSystems logo

Ziggo Dome

Home » Projecten » Ziggo Dome

Ontruimingsinstallatie type A

Via onze partner ARK audio video BV hebben we de ontruimingsinstallatie type A gesproken woord mogen leveren en inbedrijfstellen. Daarnaast is er een audio matrix toegepast.

Ontruiming:

U kunt zich vast voorstellen wat een impact het heeft als zich een calamiteit voordoet. Omdat tijdens een concert het volume hoog is en er veel mensen aanwezig zijn. Dan is het zaak dat er over ontruiming goed is nagedacht. Want veiligheid staat voorop bij de mensen van Ziggo Dome. Daarom is er veel aandacht voor kwaliteit en daarom ook is er gekozen voor de kwaliteit van de producten van het Zwitserse g+m elektronik. Een goede spraak verstaanbaarheid met het juiste volume.

Achtergrondmuziek:

In de kantoren, kleedruimtes en overige ruimtes bestaat de mogelijkheid om per zone de gewenste muziek te kiezen door middels van een app. Een mooie oplossing in combinatie met een ontruimingsinstallatie. Ook in dit project is dat weer een voordeel van de expertise van ARK audio video BV. Niet alleen nadenken over audio maar ook over veiligheid. En al helemaal over de combinatie van beide disciplines.

Loop-techniek:

We hebben bestaande luidsprekers kunnen hergebruiken en ook aangevuld met nieuwe luidsprekers. Allemaal aangesloten via veilige loop- of lus techniek. De kabel loopt in een lus of een loop. Mocht zich ergens een onderbreking of sluiting voordoen dan kan het signaal altijd nog de andere kant van de lus nemen.

SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media