SwissSystems logo

Openbaar vervoer

Home » Toepassingen » Openbaar vervoer

Omroep en tijdsaanduiding:

Een radiogestuurde klok, ook wel aangeduid als een klok met DCF-techniek, is dé voorwaarde die moet worden gesteld in het openbaar vervoer. Ongetwijfeld betrapt u zichzelf er ook wel eens op dat bij gebruik van het openbaar vervoer de tijd een belangrijk gegeven is. Of u nu privé of zakelijk aan het reizen bent:  de tijd is belangrijk, al is het alleen maar dat u een belangrijke aansluiting niet wilt missen. Een snelle blik op de klok is vaak een automatisme. Pas als de klok wordt weggehaald ga je hem missen.

We hebben laatst een grote klok in onderhoud gehad. De klok staat in een grote hal van een bekend ziekenhuis in Nederland. Er kwamen veel reacties binnen waar toch die klok was gebleven. Zo’n radiogestuurde klok is onderdeel van een centraal kloksysteem. De moederklok is “leading” en synchroniseert voortdurend de aangesloten nevenklokken waar u naar kijkt. Het synchroniseren van de klokken kan bedraad maar ook draadloos worden uitgevoerd. Daarnaast, en dat is perfect, kunt u de zogenaamde moederklok onderdeel laten uitmaken van een omroepinstallatie. Twee vliegen in één klap want systemen van Swiss Systems B.V. staan óók bekend om hun zeer goede geluidskwaliteit.

Mogelijkheden:

Wilt u met een bus of trein mobiel blijven, dan bent u aangewezen op nauwkeurige informatie. Elke minuut telt, zodat u uw verbinding op tijd weet te bereiken of dat u ​​naar het juiste platform wordt geleid. Swiss Systems B.V.  wenst u een goede reis!

  • Aankondigingen in treinen, bussen, trams of schepen
  • Centraal aangestuurde informatie en advertenties, gelijktijdig verzonden naar verschillende haltes of perrons
  • Signaaloverdracht en op afstand bedienen van de lokale versterkersystemen via een LAN-interface
SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media