SwissSystems logo

Scholen en Universiteiten

Home » Toepassingen » Scholen en Universiteiten

Schoolbel:

Lestijdensignalering is voor ons een bekende uitdrukking. U gebruikt zelf misschien wel “schoolbel” of “zoemer”. Door de jaren heen hebben we heel wat scholen van lestijdensignalering mogen voorzien. Vaak ook in combinatie met een omroepinstallatie. Voorbeelden ziet u genoeg bij projecten.

Maar lestijdensignalering kan ook, zeker bij het voortgezet onderwijs, worden gecombineerd met een ontruimingsinstallatie. Ook daar ziet u onder het kopje projecten op onze site voorbeelden van. Daarnaast kan de installatie óók gebruikt worden voor omroepen. In de aula kan gebruik worden gemaakt van externe audio bronnen en een beamer zodat een klassenfeest of een musical kan worden bijgestaan met een goed stuk beeld en geluid. Kortom, er is veel mogelijk. Geen aanvraag is bij ons hetzelfde.

Toch hebben we ook een basis uitvoering samengesteld. Een uitvoering die veel wordt gevraagd. Verkrijgbaar in 4 verschillende vermogens, afhankelijk van het aantal gevraagde luidsprekers. Eenvoudig de luidsprekers aansluiten, de klok programmeren en klaar ! Als u daar de informatie van wilt hebben zenden we die graag toe.

Daarnaast kan de moederklok worden gebruikt voor het weergeven van de tijd door middel van klokken. We hebben daarvoor analoge en digitale klokken in het programma. U kunt er dus voor zorgen dat overal in het gebouw de tijd exact wordt weergeven. Ook is er automatisch correctie van zomer- en wintertijd. Nooit meer de bekende discussies met leerlingen of studenten over te laat komen want de moederklok van de lestijdensignalering heeft door middel van een DCF-antenne contact met de atoomklok in de nabijheid van Frankfurt, Duitsland. Als u over dit onderwerp meer wilt weten vraag dan gerust onze brochure per mail aan. U krijgt dan veel praktische informatie toegezonden.

Samengevat:

Lestijdensignalering van Swiss Systems B.V.  is nodig waar mensen gezamenlijk leren en kennis opdoen. Erg breed inzetbaar en makkelijk te bedienen. Daarnaast zijn de lesroosters eenvoudig door u zelf te programmeren en aan te passen.

  • Analoge of digitale klokken en kloksystemen samen te bouwen tot 1 geluidssysteem
  • Te combineren met een omroepinstallatie of zelfs een ontruimingsinstallatie
  • Belangrijke berichten en aankondigingen kunnen via een microfoon worden gedaan
  • Dagelijkse boodschappen zijn als MP-3 af te spelen
  • Perfecte afstemming van een audio/video systeem in elk klaslokaal of vergaderruimte
  • De tijd wordt altijd goed weergegeven, geen discussie mogelijk
  • Groot bediengemak
  • Zeer eenvoudig ook zelf te programmeren
SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media