SwissSystems logo

Sportcentra & faciliteiten

Home » Toepassingen » Sportcentra & faciliteiten

Een omroepinstallatie die gecombineerd kan worden met achtergrondmuziek, een opzwepende voice-over bij wedstrijden. Zelfs ook voor muziek onder water bij het synchroon zwemmen hebben wij een oplossing voor. Omroepinstallaties met een uitgekiende akoestiek hebben we zowat uitgevonden. Met de juiste luidsprekers is “outdoor” ook geen enkel probleem. Een omroepinstallatie met een goede spraakverstaanbaarheid is goud waard bij buitenactiviteiten zoals een toernooi of een voetbalwedstrijd.

Akoestiek is altijd erg belangrijk als het gaat om scoringskansen, die laatste beslissende momenten of dat ene waardevolle moment voor een doeltrap. Het kan de sportman of sportvrouw motiveren en het publiek inspireren. Geluidssystemen van Swiss Systems B.V.  nemen elke sportieve uitdaging aan.

Voor sportwedstrijden:

Of uw installatie nu binnen of buiten wordt toegepast. Ook hier hebben we altijd wel een oplossing. Binnen denken we goed na over akoestiek want we willen graag de spraak en de muziek goed kunnen horen. Een beschermkorf voor de luidspreker ? Geen punt. Buiten denken we natuurlijk ook na over akoestiek maar vooral ook over weerbestendigheid. Er zijn ook echt goede muziek luidsprekers leverbaar die volledig geschikt zijn voor buiten. Daarnaast zijn er zones te definiëren: een sporthal met beweegbare tussenwanden zodat er 1 totale hal of 3 deelhallen zijn. Elke hal een eigen muziekkeuze ? Geen probleem. Omdat ons systeem modulair van opzet is kunnen we bijna elke vraagstelling aan.

Overdekte zwembaden en open lucht zwembaden:

Voor zwembaden gelden vaak weer heel andere eisen. Alleen al de ophanging van de luidsprekers. Die moet chloorbestendig zijn natuurlijk. Daarnaast is ook een zwemzaal akoestisch gezien een uitdaging. Er zijn zelfs onderwater luidsprekers te leveren die gebruikt worden bij het synchroon zwemmen. Omdat de wensen en eisen per project verschillend zijn bieden we ook hier vooral maatwerk aan. We willen graag in gesprek om samen met u de beste oplossing te kiezen.

SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media