SwissSystems logo

Verzorgingstehuizen

Home » Toepassingen » Verzorgingstehuizen

Ringleidingen zijn zeer goed toepasbaar én veel gevraagd in de zorg. Zeker in verzorgings- en verpleeghuizen. Het kan een ringleiding in de wachtruimte van een ziekenhuis zijn. Maar ook de ringleiding die wordt geprojecteerd in ruimtes van een verzorgingshuis: het is ons om het even. We luisteren goed naar uw wensen en adviseren daar graag in. Twee naast elkaar gelegen ruimtes met een eigen ringleiding mogen elkaar niet beïnvloeden door overspraak bijvoorbeeld. Maar bouwkundig kijken we ook naar de mogelijkheden: kan de kabel in de vloer worden gelegd of via het plafond.

De combinatie met een achtergrond muziekinstallatie of zelfs een ontruimingsinstallatie is zonder meer mogelijk. Ringleidingen zijn zeer mooi weg te werken in de vloer en het plafond. Daarnaast is er door middel van intelligente software goed uit te rekenen hoe een ringleiding in een ruimte moet worden aangelegd. We geven aan de installateur een goede tekening mee hoe het leidingverloop moet zijn. Aansluiten, afregelen en klaar ! Maar natuurlijk kunnen we meer:  kloksystemen, achtergrondmuziek, een omroepinstallatie en ook een ontruimingsinstallatie met gesproken tekst.

En we mogen hier niet vergeten dat ook in zorginstellingen graag wordt gewerkt met een centrale moederklok en nevenklokken in het gebouw.

Meldingen en muziek luisteren waar je jong van blijft. Of het nu is voor therapie, evenementen of voor informatie, geluidssystemen van Swiss Systems B.V.  in de zorg bewijzen dat ze voldoen aan alle behoeften op elke leeftijd.

Samengevat:

  • Achtergrondmuziek zorgt voor een aangename sfeer in het gebouw
  • De keuze van de luidsprekers is bijna onbeperkt. Ook qua design
  • De muziekbronnen zijn ook altijd te integreren, óók mobiele devices.
  • Mededelingen of preken kunnen via internet rechtstreeks worden doorgegeven via onze installatie
  • Audio en video systemen zijn de juiste keuze voor lezingen, tv-uitzendingen of interne opleiding voor uw medewerkers
  • Planning en uitvoering van ringleidingen voor de slechthorenden
  • Analoge en digitale nevenklokken voor de juiste tijd
SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media