SwissSystems logo

Winkelcentra

Home » Toepassingen » Winkelcentra

Omroepinstallatie:

Een omroepinstallatie in een winkelcentrum is multi inzetbaar. Daarnaast kunt u een ontruimingsinstallatie ook inzetten als omroepinstallatie, voor achtergrondmuziek en reclame. Dat is het mooie van het gebruik van een installatie met luidsprekers. Omdat die niet alleen toegepast wordt voor beveiliging maar multi-inzetbaar is. Ontruiming tijdens een noodsituatie heeft altijd de hoogste prioriteit. Dat is in onze software al zo ingesteld.

Het belangrijkste is de veiligheid van de bezoekers van een winkelcentrum. Daarnaast is comfort en gastvrijheid belangrijk. En natuurlijk, per zone af te stemmen, kunt u het systeem inzetten voor reclame teksten. Zelfs met een eigen volume per zone. Mooi toch?

Teksten:

U kunt denken aan teksten als “we gaan over 10 minuten sluiten”. Of “Jantje wil opgehaald worden uit de ballenbak”. Het is voor ons werkelijk waar een fluitje van een cent. Daarnaast kan een tekst gebruikt worden voor zoek geraakte personen of gevonden voorwerpen. De auto met kenteken heeft zijn lichten laten branden is ook een bekende variant.

Ontspannen:

Winkelen in een ontspannen sfeer, het zorgt er voor dat mensen kopen. Daarom draaien winkels een hogere omzet. Een omroepinstallatie van Swiss Systems B.V. ondersteunt dit met aangename muziek en het afspelen van reclame. Die reclame kan ook in tijdsblokken worden afgespeeld.

Voordelen en mogelijkheden:

Ten eerste zorgt muziek op de achtergrond voor een aangename sfeer en een beter koopgedrag. Ten tweede kunt u indelen in zones en per zone het volume instellen. Daarnaast kunt u per zone ook een merk promoten. Ten derde is het ook mogelijk het volume automatisch aan te passen aan het achtergrond niveau.

Belangrijke en niet vaste oproepen worden uitgevoerd met een microfoon of via een telefoon. Een draadloze microfoon set kan worden gebruikt voor een evenement. En tot slot is er eenvoudige integratie met andere systemen mogelijk.

SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media