SwissSystems logo

Ziekenhuizen

Home » Toepassingen » Ziekenhuizen

De correcte tijd:

Een kloksysteem, centraal geregeld via een moederklok is perfect in een ziekenhuis. Alles draait om tijd met afspraken op de poli bijvoorbeeld. Een kloksysteem zorgt ten eerste voor een correcte tijd. Omdat er een signaal wordt ontvangen van de zender DCF-77 in Mainflingen in de buurt van Frankfurt. Dit gebeurt via een DCF-antenne. Daarom spreken we ook wel van een radiogestuurde klok. Ten tweede worden de voor het publiek zichtbare klokken centraal aangestuurd en lopen allemaal gelijk. Ten derde verloopt de wisseling van zomer- naar wintertijd helemaal automatisch. U heeft er geen omkijken meer naar. Zomaar een paar voordelen van een kloksysteem.

De uitvoering van de klok is bijna onbeperkt: enkelzijdig, dubbelzijdig, analoge- of digitale uitvoering. Natuurlijk kijken we samen naar de kijkafstand want die bepaalt de afmeting van de klok. Een centrale moederklok, een module in een modulair systeem, is ook perfect te integreren in een geluidssysteem. Of zoals u wilt ook te integreren in een ontruimingsinstallatie type A.

Achtergrondmuziek zorgt voor een aangename sfeer in de openbare zones. Geluids- en kloksystemen van Swiss Systems B.V. worden met groot succes gebruikt in o.a. de kraamafdeling en operatiekamer. Daar waar gezondheid van het grootste belang is, geven onze systemen een gevoel van veiligheid en precisie.

Samengevat:

Altijd de juiste tijd in een omgeving waar die belangrijk is. Ook op het niveau van een operatiekamer. Nooit meer alle klokken nalopen om ze op tijd te zetten na een zomer- naar wintertijd wissel. Daarnaast een eenvoudige integratie in een systeem voor achtergrondmuziek in een wachtkamer. Ook te combineren met een ringleiding voor slechthorenden. En tot slot ook uitstekend te combineren met veiligheid door middel van een ontruimingsinstallatie.

SwissSystems logo
“Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!.”
© Copyright - Swiss Systems B.V.
/ Wij zijn een dochteronderneming van
g+m elektronik ag
Website ontwikkeling: Jambo Media